Roselius buiten de deur

Steeds meer mensen zijn bewust met hun gezondheid bezig, ook buiten de deur. Alcoholvrije dranken zijn in opkomst, salades zijn populairder dan ooit en in de horeca wordt steeds minder cafeïne gedronken. Toch is de stap naar decaf koffie voor veel gasten net te groot. Het gevolg? Toch maar niet dat kopje koffie na het diner, gasten die niet meer dan één kopje koffie op het terras drinken of gasten die voor iets anders kiezen. En dat is jammer! Want wij vinden dat je altijd moet kunnen genieten van goede koffie.

Daarom Roselius in de horeca

Onze koffie is in de eerste plaats goede en lekkere koffie. Zo blenden we bijvoorbeeld decaf 100% Arabicabonen met direct trade specialty-koffie uit Oost-Timor. Dit zorgt voor een prachtige koffie met een volle smaak en lange afdronk. Omdat onze blends voor de helft bestaan uit decaf koffiebonen, bevat een kopje koffie de helft minder cafeïne. Ideaal voor na het diner, lazy Sunday of mensen die gewoon wat minder cafeïne willen drinken.Daarnaast is het aanbieden van Roselius half cafeïne koffie een mooie manier om je als horecazaak te onderscheiden en te laten zien dat je jouw gasten serieus neemt.

Wat kost dat dan?

Allemaal leuk en aardig, maar het moet wel betaalbaar blijven. Dat snappen we. Dus wat kost dat dan?Kort antwoord: vanaf €0,09 per kopje. Langer antwoord: Dat hangt er van af hoeveel jullie nodig hebben en hoe vaak jullie bestellen. Hoe groter de bestelling, hoe minder kosten voor ons, dus hoe voordeliger voor jou. De meeste horecabedrijven zitten tussen de 11 cent en de 14 cent per kopje, waarmee we een mooie marktconforme prijs kunnen bieden. Indien gewenst, kunnen we ook jullie koffieapparaat leveren en onderhouden.